L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza de l’11 al 27 d’octubre la segona edició de La Moguda Gastronòmica. Enguany 28 establiments del municipi participaran en aquestes jornades de reconeixement de la gastronomia local.
La iniciativa pretén destacar la qualitat i diversitat de l'oferta gastronòmica local, així com fomentar la implicació de veïnat i públic participant.
L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha subratllat la rellevància d'aquest esdeveniment, assenyalant que "La Moguda Gastronòmica és una oportunitat per donar visibilitat al talent gastronòmic local i per potenciar el comerç de proximitat". Per la seva banda, la regidora de Comerç, Laura Oliver, ha destacat que "la diversitat de propostes i el nombre de participants d’aquesta segona edició la converteixen en una cita indispensable per a tothom qui vulgui gaudir de la nostra cuina".
Els establiments participants en aquesta segona edició són: Restaurant Montsenya, Restaurant La Premsa de Can Vinyalets, Restaurant Can Llobet, Restaurant Can Perico, Oasis Wake Restaurant, Restaurant Escola Granja Soldevila, Can Rectoret, 80'S Vuitanta, Kanae Poke & Sushi, Izakaya Fusion, Cafeteria Boig per Tu, El Rebost de Mas Costa, Cafeteria Protagonistas, Nardi's Co. Coffee & Bakery, Forn de Pa Ribas, Delikatessen, Tapas Bike, Bar del Mercat, Quality Home, Xarcuteria Subirats, Bodega Folguera, Ca la Raquel, La Mar Menuda, Polleria Antònia, Fruites i Verdures Sole, Bar Restaurant Bus Stop, Rostisseria Chef Chicken i Restaurant La Dona.
A més de les propostes gastronòmiques que oferiran els establiments participants, La Moguda Gastronòmica comptarà amb activitats destacades com un showcooking a la plaça del Mercat el 19 d'octubre i la segona edició del concurs de La Millor Croqueta del Vallès, el 26 d’octubre, que enguany canvia d’ubicació i se celebrarà al parc Central.
Tota la informació d’aquest esdeveniment i de les propostes gastronòmiques i activitats que s’hi celebraran es poden consultar al web lamogudagastronomica.cat i al compte d’Instagram del certamen @lamogudagastronomica.