La Festa dels ODS presentarà el procés participatiu de l'Agenda 2030

Divendres, 4 d’octubre de 2024

Un esdeveniment lúdic, familiar i festiu sota el nom de La Festa dels ODS servirà per presentar el procés participatiu per elaborar l’Agenda 2030. El passeig de Can Taió, al barri de Mas Costa, acollirà aquest diumenge 6 d’octubre entre les 11 i les 14 h, aquesta festa d’inici de la campanya de l’Agenda 2030.

Durant la jornada les famílies podran gaudir de diferents jocs i tallers relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient així com un bingo musical amb el grup Maceta Sound. Els cartrons tindran un preu d’un euro, que es destinaran a causes socials i humanitàries.

Al passeig de Can Taió s’instal·laran 35 jocs d’habilitat fets amb elements reciclats on les famílies podran gaudir de jocs de tota la vida. També hi haurà un saló de pinta cares; tallers de pedala i pinta i de tres en ratlla i d’encistellar amb materials reciclats; un minigolf familiar amb quinze pistes; tres inflables per a diferents edats; i 25 jocs del món fets amb fusta recuperada. A més s’instal·larà una taula informativa per saber què són els ODS on trobareu també informació sobre el portal de participació ciutadana.

La festa comptarà amb música ambient i a les 12 h s’explicarà el procés d’elaboració de l’Agenda 2030. El bingo musical, que es desenvoluparà entre les 12.30 i les 14 h tancarà la programació lúdica.

L’Ajuntament va iniciar al setembre una campanya informativa de difusió dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En l'edició 735 de l'Informatiu que es distribueix avui s’inclou una pàgina on s’explica el segon ODS, Fam zero, que demana erradicar la desnutrició i combatre la mala alimentació, origen de malalties així com assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments, entre d’altres. A la campanya s’explica què fa l’Ajuntament a nivell local i fora del municipi.

Darrera actualització: 7.10.2024 | 16:35