Figa Flawas són el cap de cartell dels Deskoncerts 2024

Dimarts, 16 de juliol de 2024

El grup Figa Flawas actuarà el dia 1 de setembre en el marc dels Deskoncerts de Festa Major de Santa Perpètua. El concert començarà a les 22 h al parc de la Ribera.

Els Figa Flawas està format per dos joves de Valls, Pep Velasco i Xavier Cartanyà, que combina essencialment el pop amb incursions en gèneres urbans i llatins com reggaeton, trap o R&B contemporani. Està considerat un dels grups emergents amb més projecció del panorama musical urbà català, fet que els va merèixer el premi Sona9 de la revista Enderrock com a millor grup català de l'any del 2022.

El grup ha publicat, des de la seva creació, un àlbum autoeditat, Joves tendres, un EP i una vintena de senzills a les plataformes musicals que inclouen col·laboracions amb altres artistes catalans, com Secr3t amb Julieta Gracián. El 2023 van firmar amb el segell Halley Records, amb el qual van editar els seus següents senzills i l'únic EP que han tret fins ara. El segon disc, editat al 2024, es titula La calçotada, on es troba el tema Mussegu, que va arribar als quatre milions de reproduccions a Spotify. Altres cançons incloses són el corrido mexicà Aurora i Xtraterrestres (na de na).

L'1 de setembre a les 22 h als Deskoncerts de Festa Major es podrà gaudir del concert gratuït dels Figa Flawas. L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat a conèixer avui el cap de cartell dels Deskoncerts que oferirà música divendres, dissabte i diumenge.

Divendres 30 d'agost amb l'espectacle Los40 on tour, DJ Rogelit, Sosun Dance i DJ Juanma Martínez. Dissabte 31 d'agost el cartell de Deskoncerts començarà amb Ruïnosa y las strippers de Rahola, el djs Olmos & El Beta, La Sra. Tomasa, Nerve Agent i DJ MariKarmen Free. I diumenge 1 de setembre tindrem Figa Flawas, PauBeats, Dan Peralbo i el comboi, i DJ Gea.

Darrera actualització: 17.07.2024 | 09:04