El cuiner Cintet ensenya a fer tres platets en el marc de La Moguda Gastronòmica

Dilluns, 21 d’octubre de 2024

Aquesta setmana serà la darrera de La Moguda Gastronòmica organitzada per l'Ajuntament de Santa Perpètua que dissabte va viure un dels moments destacats amb la celebració del showcooking que va oferir el Cintet.

Aquest cuiner és molt conegut a xarxes socials, va mostrar les seves habilitats culinàries tot presentant plats de cuina mediterrània i amb productes de proximitat. L'activitat es va desenvolupar a la plaça del Mercat i el públic va omplir l'espai habilitat per aprendre i veure els tres plats que va preparar el Cintet.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora de Comerç, Laura Oliver, van ser les encarregades d’obrir l’acte tot recordant que al municipi la restauració té una importància destacada, és de qualitat i variada. Oliver ha recordat que l'objectiu de La Moguda Gastronòmica és posar al mapa Santa Perpètua i la seva restauració i ha animat a conèixer els establiments perpetuencs relacionats amb la restauració perquè ofereix "una àmplia varietat d'opcions i de tipus d'alimentació".

Sobre el showcooking del Cintet, Laura Oliver va destacar que oferia una cuina tradicional però ràpida catalana i que era molt interessant perquè oferia receptes adaptades a persones que no tinguin massa idea de cuinar.

Dissabte vinent, "la Moguda Gastronòmica ens té preparada una de les activitats estel·lars que serà el concurs de La Millor Croqueta del Vallès que aquest cop reserva un guardó per la millor de Santa Perpètua", com ha recordat la regidora de Comerç. Fins al 23 d'octubre els establiments d'alimentació es poden apuntar al certamen a través del web lamogudagastronomica.cat.

Per la seva part, el xef Cintet, va oferir tres receptes fàcils i ràpides amb ingredients molt de cuina catalana com el bacallà, els fesols o els espinacs. Cintet es mostrava tant entusiasta com a les xarxes socials moments abans de l’inici del Showcooking i destacava el lloc escollit al costat del Mercat ja que ell considera "totalment necessari comprar a establiments de proximitat".

L'Associació el Mercat de Santa va contribuir també a La Moguda Gastronòmica amb la celebració d'un vermut musical amb degustació de tapes elaborades per les diferents parades. La Moguda Gastronòmica continuarà el proper cap de setmana amb el concurs de La Millor Croqueta del Vallès que incorpora activitats paral·leles com jocs familiars a càrrec de Residu Zero SPM i un taller de fotografia gastronòmica.

Darrera actualització: 21.10.2024 | 12:34