El concurs La Millor Croqueta del Vallès s'ajorna fins al 10 de novembre
La Regidoria de Comerç ha decidit ajornar el concurs La Millor Croqueta del Vallès de La Moguda Gastronòmica prevista per al 26 d'octubre a causa de la previsió de pluges per a tot el cap de setmana. El certamen es farà el 10 de novembre.
La regidora de Comerç, Laura Oliver, ha informat que "s'ha preferit ajornar perquè així el certamen tingui tota la visibilitat que es mereix".
En total s'han inscrit al concurs gastronòmic un total de vuit establiments vallesans, dels quals tres són de Santa Perpètua. Alguns s'han presentat a les dues categories: millor croqueta tradicional i millor croqueta creativa. Enguany, com a novetat destacada, els restauradors locals podran optar també a la menció especial a la Millor Croqueta de Santa Perpètua.
Els establiments perpetuencs són la Cafeteria Protagonistas, Oasis Wake Restaurant i Genials GastroBurguer. Aquests establiments locals competiran amb altres de Bigues i Riells, Polinyà, Matadepera, Cerdanyola del Vallès i Palau-solità i Plegamans.
L’esdeveniment, que es farà el 10 de novembre, inclourà les activitats que ja estaven previstes per al 26 d'octubre. Entre les més destacades hi ha una gimcana infantil sobre el malbaratament alimentari, amb Residu Zero. I també està previst dur a terme un taller de fotografia gastronòmica. Les inscripcions per al taller es realitzaran el mateix dia a la carpa d’informació. Per completar la jornada, també es comptarà amb una zona de foodtrucks que oferirà una variada selecció de plats dolços i salats.