Vés al contingut (premeu Retorn)

La Regidoria de Joventut ofereix un nou servei d'assessorament de Garantia Juvenil

per Comunicació darrera modificació 13/07/2015 11:06

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Perpètua impulsa a partir del 15 de juliol un nou servei de suport als i les joves que vulguin informar-se o inscriure’s al programa de Garantia Juvenil, que ofereix el Ministeri de Treball i Seguretat Social. Aquest programa és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés dels joves menors de 25 anys al mercat de treball.

L'objectiu de la Regidoria de Joventut és promoure un servei d’assessorament per a aquells joves que vulguin entrar en aquest programa i, per aquest motiu, ha programat assessories personalitzades amb una persona especialista en aquesta matèria.
Aquest mes de juliol estan previstes dues sessions, que tindran lloc els dimecres 15 i 29, de 9 a 12.30 hores al Punt Jove, situat al número 20 del carrer de Pablo Picasso. Les persones interessades han de demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 560 51 78 o bé per correu electrònic a l'adreça puntjove@staperpetua.cat.

Fins a final d'any, les següents sessions tindran lloc els dies 9 i 23 de setembre; 7 i 21 d'octubre; 4 i 18 de novembre; i 2 i 16 de desembre.

Per a més informació sobre el programa de garantia juvenil, es pot consultar el web del programa del Ministeri.