Vés al contingut (premeu Retorn)

El 20 de maig entra en servei l'ampliació de l'aparcament de l'avinguda de Jacint Verdaguer

per Comunicació darrera modificació 15/05/2015 14:39
L'espai disposarà de gairebé 400 places d'estacionament

El dimecres 20 de maig entrarà en servei l'ampliació de l’aparcament de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, segons ha anunciat aquest matí l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant una visita d'obres a la nova zona d'estacionament. Aquest nou espai que s'ha urbanitzat substitueix l’antic pàrquing de camions, que s’ha desplaçat, en concessió administrativa, a la zona del polígon industrial de Santiga. Desprès de les obres, aquest aparcament disposarà de gairebé 400 places d'estacionament de cotxes i motos. Isabel Garcia ha recordat que el trasllat de l'aparcament de camions fora del nucli urbà era una proposta del Pla de Mobilitat.

L’actuació s’emmarca en la Llei de barris i correspon a la segona fase del projecte d’aquest aparcament situat al barri de Can Folguera. La primera ampliació es va realitzar l'any 2008 i es van adequar unes 148 places, i ara pràcticament s'han habilitat gairebé altres 157.

L'alcaldessa de Santa Perpètua ha manifestat que les obres s'executen a través de plans d'ocupació, "un dels objectius prioritaris de l'equip de govern i el principal problema de la ciutadania" i ha afegit que «acabada l’obra, aquests treballadors de Santa Perpètua es traslladaran a altres punts de la ciutat que necessiten actuacions ja que el plans encara no han finalitzat». A l'actuació han treballat divuit paletes, deu jardiners i quatre pintors. Precisament en l'actualitat es procedeix a pintar la senyalització del nou espai per tal de delimitar les places d'estacionament i els sentits de la circulació.