Vés al contingut (premeu Retorn)

Desenvolupament Local inicia les inscripcions per al programa Joves amb talent

per Comunicació darrera modificació 08/09/2016 09:57
El projecte vol dotar d’experiència laboral als menors de 30 anys amb formació universitària o de grau superior

La Regidoria de Desenvolupament Local ha obert les inscripcions per participar al programa Joves amb talent. Es tracta d’un projecte innovador que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que pretén “incidir en la promoció i desenvolupament del talent dels joves amb formació superior del municipi, des d’un marc de col·laboració público-privada i d’apropament al teixit empresarial”, segons ha detallat la Regidoria.

El programa disposa de quinze places que s’adrecen a joves perpetuencs de fins a trenta anys, amb estudis universitaris o formació professional de grau superior, preferentment sense experiència professional vinculada als estudis realitzats. El programa els ofereix orientació per a la inserció professional en clau de competències; entre 200 i 250 hores de pràctiques professionals; i 100 hores de formació intensiva en anglès en grups reduïts per nivells.

Els joves interessats poden contactar amb la Regidoria de Desenvolupament Local (plaça del Treball, 1. Telèfon: 93 544 61 63, ext. 411) o bé inscriure’s al web https://goo.gl/fhVDir. El període d’inscripcions finalitza el 30 de setembre, mentre que la selecció i orientació es realitzarà durant els mesos d’octubre i novem­bre; i l’inici de les pràctiques professionals i la formació en anglès està previst per al gener.

El programa també compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.