Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament manté el compromís de treballar per la formació i l'ocupació

per Comunicació darrera modificació 02/05/2017 14:10
L'alcaldessa i el regidor de Desenvolupament Local han lliurat els diplomes als participants dels cursos organitzats pel Consistori el primer semestre

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara, van lliurar els diplomes a les persones que van participar durant el primer semestre d'aquest any a deu cursos de formació, organitzats i subvencionats per l'Ajuntament. L'acte va tenir lloc divendres 16 d'octubre a l'edifici del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) i va comptar amb una vintena d'assistents. Els cursos estaven relacionats amb l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), d'Idiomes i d'Informàtica per a Magatzem i van comptar amb la participació d'un centenar de persones.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar el compromís municipal de treballar per la formació i l'ocupació i va manifestar que "malgrat que les administracions central i autonòmica no aporten els recursos necessaris, l'Ajuntament continuarà gestionant polítiques que afavoreixen l'ocupació de la ciutadania". L'alcaldessa va reconèixer l'esforç dels participants als cursos i els va animar a continuar aprofitant els recursos que ofereix el Consistori.

Per la seva banda, el regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara, va explicar que l'Ajuntament està preparant amb el suport de l'empresariat de l'Eix de la Riera de Caldes i la Diputació de Barcelona un projecte de qualificació en logística. Alcántara també va detallar que el Consistori ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenció per a cursos d'electricitat i mecànica de vehicles,anglès i administratiu comercial. El regidor també va manifestar que l'Ajuntament manté contactes amb les empreses de la localitat amb l'objectiu que s'impliquin en el municipi i que puguin contractat veïnat de Santa Perpètua.