Vés al contingut (premeu Retorn)

La Regidoria de Convivència i Ciutadania es mostra satisfeta amb el curs de monitora de menjador

per Comunicació darrera modificació 02/05/2017 14:10
Quinze dones del municipi han participat en aquesta acció que pretenia afavorir espais de socialització de col·lectius en risc d'exclusió social

Quinze dones del municipi han participat al Curs de monitora de menjador, organitzat per la Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, en el marc de l'Escola de Ciutadania. El regidor de Convivència i Ciutadania, Sergi Hernández, s'ha mostrat molt satisfet amb els resultats de la formació, que ha treballat amb els col·lectius de dones gitanes i magrebines del municipi. Hernández ha manifestat que s'ha assolit l'objectiu que era "afavorir un espai de socialització de col·lectius en risc d'exclusió fomentant la seva integració social dins del municipi". "L'acció comptava amb aquesta doble lectura d'intentar oferir una sortida laboral i obrir camps de socialització", ha afegit.

Una de les participants, Elisabeth Muñoz, ha destacat que han aprofitat el curs "al màxim, perquè a més d'aprendre formació en monitoratge, hem aprés a conviure i relacionar-nos amb persones d'altres ètnies amb les quals no ens havíem donat fins ara l'oportunitat de coneixe'ns". Muñoz també ha sol·licitat que s'organitzi més formació i cursos "perquè podem demostrar que els podem fer i que tots som iguals".

El Curs de monitora de menjador ha tingut una durada de dos mesos i s'ha desenvolupat al Centre Cívic Can Folguera. Durant les sessions, s'han abordat aspectes relacionats amb la cura infantil, la comunicació interpersonal, l’aprenentatge d’habilitats socials i d’altres aspectes relacionats amb l’escola i el paper dels pares en l’educació dels seus fills.