Vés al contingut (premeu Retorn)

El Servei Local de Català obre la matrícula als cursos del segon trimestre

per Comunicació darrera modificació 11/12/2018 11:39

El Servei Local de Català ha obert aquest dimarts 11 de desembre la matrícula dels cursos de català per a adults del segon trimestre. Avui es poden inscriure exalumnes i entre dimecres i divendres 14 de desembre ho podran fer futurs alumnes. Les persones interessades poden adreçar-se al servei, ubicat a la Granja Soldevila, de dilluns a divendres en horari de 10 a 13 hores i dimarts i dimecres de 16 a 18 hores.

Aquesta temporada els cursos presencials que es fan a Santa Perpètua són el Nivell Intermedi amb els seus respectius mòduls B1, B2 i B3 i un curs Bàsic avançat (A2) que està finançat per la Unió Europea. Juntament amb la Regidoria de Relacions Ciutadanes, s'ofereix també un Curs de català per a estrangers.

Una de les responsables del Servei Local de Català, Esther Paracolls, recorda que els cursos són trimestrals i per això cal fer les matrícules tres cops. Paracolls ha detallat que ara les matrícules són del següent mòdul del Nivell Intermedi B2 i B3 i ha animat la ciutadania a informar-se perquè segons la demanda es podrien obrir nous cursos d'Inicial o grups de de conversa.

Paracolls ha subratllat que també es poden fer cursos semipresencials a través del Parla.cat i que alhora s'informa de cursos a localitats veïnes si el nivell que es demanda no es pot fer ara a Santa Perpètua.