Vés al contingut (premeu Retorn)

Aquest 12 de maig comença la preinscripció de Batxillerat i Cicles Formatius

per Comunicació darrera modificació 11/05/2015 14:51
L'INS Estela Ibèrica estrena un cicle relacionat amb la logística i un mòdul de vehicle elèctric

Les persones que es vulguin matricular a Batxillerat o a algun Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) han de fer la seva preinscripció entres els dies 12 i 19 de maig. La principal novetat és la nova oferta dels CFGM d’Activitats comercials i la logística de magatzem i d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques que es podran cursar a l’INS Estela Ibèrica. El primer és totalment nou a Catalunya i el segon incorpora un mòdul específic d’estacions de recàrrega de vehicle elèctric també únic a Catalunya. El centre ofertarà 35 places del cicle d’Activitats comercials i logística de magatzem i 30 del d’Instal·lacions elèctriques. L’INS Estela Ibèrica és l’únic del municipi que ofereix cicles formatius.

Pel que fa a Batxillerat, els dos instituts locals ofereixen les modalitats d’Humanitats i ciències socials i ciència i tecnologia. L’INS Rovira Forns ha explicat que els itineraris que es poden fer en aquest centre són en la modalitat d’Humanitats, Arts i Humanitat i Ciències socials i jurídiques; i en la modalitat de Ciència, els itineraris d’Enginyeria i arquitectura i Ciències i ciències de la salut.

La Regidoria d’Educació ha informat que cada centre ofereix 35 places per al primer curs de cada una de les modalitats. Les sol·licituds s’han de lliurar en el centre demanat en primer lloc. El període de reclamacions serà del 28 de maig al 2 juny; les llistes d’alumnes admesos es publicaran el 30 de juny i la matrícula s’haurà de formalitzar entre l’1 i el 8 de juliol.