Vés al contingut (premeu Retorn)

Zambon patrocina amb 10.000 euros l'Escola Municipal de Música i Dansa

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:04
L'AJuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa farmacèutica

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i la directora general de Zambon, Elena Zabala, han signat aquest dijous 16 de juliol un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'empresa farmacèutica patrocinarà l'Escola Municipal de Música i Dansa amb 10.000 euros. Aquest import es destina a la Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (JOSPeM), el Cor Jove i la Banda Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

L’empresa Zambon, ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà, patrocina des de l’any 2005 la Jove Orquestra, encara que l’any 2004 ja havia signat un conveni de col·laboració amb motiu de la Setmana Temàtica que l'Escola de Música va dedicar a la Salut.

A l'acte de signatura també han assistit el regidor de Cultura, Marçal Solà, i el director de l'Escola, Eliseu Ribes, que han valorat positivament el patrocini. Solà s'ha mostrat molt content de la col·laboració que manté des de fa més de deu anys Zambon amb l'Ajuntament i espera que continuï.

La directora general de Zambon España, Elena Zabala ha manifestat que l'empresa col·labora amb Santa Perpètua, municipi on l'empresa té la seu, amb l'objectiu de donar suport a la cultura i als joves, i en aquest cas, al projecte del centre. Zabala ha explicat que Zambon Espanya celebra aquest any 55 anys i que per aquest motiu han volgut ampliar la subvenció a 10.000 euros. La col·laboració fins ara era de 9.000 euros.

Zambon España es troba en un període de creixement gràcies l'ampliació a dues noves àrees terapèutiques, segons ha explicat la seva directora, que ha afegit que una important innovació és el medicament que ja ha començat a fabricar-se per a malalts de fibrosi quística. La directora també ha avançat que l'any vinent la multinacional llençarà al mercat un nou medicament per als malalts de parkinson.