Vés al contingut (premeu Retorn)

Lípidos Santiga patrocina els cros escolars i Els 10 de Santa amb 10.000 euros

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 12:45

L'empresa Lípidos Santiga patrocinarà per novè any la Cursa Popular Els 10 de Santa, organitzada pel Club de Fondistes Fem Força i l'Ajuntament de Santa Perpètua. La firma perpetuenca col·labora amb una donació de 10.000 euros per al desenvolupament d'aquesta activitat i dels cros escolars del municipi.

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia; i el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, van signar el 23 de maig el conveni de col·laboració. A l'acte, també van assistir el regidor d'Esports, Julio Pérez; i la representant del Club Esportiu Fondistes Fem Força, Ana Torres. La Cursa Popular Els 10 de Santa se celebrarà el diumenge 5 de juny en el marc de la Festa de l'Esport.

El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, va destacar que l'objectiu de l'empresa és promocionar l'esport entre els més petits perquè d'aquí a uns anys participin a la cursa de deu quilòmetres. Soler va manifestar que "els infants són el futur del municipi i curses com les que organitzen les AMPA de les escoles són vitals per inserir-los en l'esport que és educació". Lípidos Santiga entén l'esport com a educació i cultura i dins d'aquest àmbit "els patrocinis se centren en els infants perquè considerem que són el futur del municipi i que això revertirà en un bé per l'empresa perquè serà un bé per a tota la localitat", va apuntar Soler, qui va avançar la seva disponibilitat a continuar amb aquest patrocini l'any vinent.