Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament organitza una jornada sobre l'impuls del vehicle elèctric a la riera de Caldes

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 11:44
Comptarà amb la participació del director tècnic de l'Associació Espanyola de Desenvolupament del Vehicle Elèctric, Rafael del Río

L'Ajuntament de Santa Perpètua presenta aquest dimecres 14 de desembre els resultats del projecte Riera de Caldes: Impuls al Vehicle Elèctric i lliurarà nous vehicles als participants del projecte 5000 km Electric Experiences. La jornada, que està organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Local, comptarà finalment amb l'assistència de Rafael del Río, director tènic de l'Associació Espanyola de Desenvolupament del Vehicle Elèctric (AEDIVE), que visitarà durant el matí les instal·lacions del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric de Santa Perpètua. Inicialment, estava prevista la participació del director gerent d'AEDIVE, Arturo Pérez de Lucía, que s'ha excusat per motius de salut.  A la tarda, a partir de les 16.30 hores, Del Río participarà en el cafè tertulià que presidirà l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i al que assistiran una quinzena de personalitats relacionades amb el sector de la mobilitat elèctrica.

A les 17.30 hores tindrà lloc la jornada sobre el vehicle elèctric que presentarà l'alcaldessa i en la qual, entre 8 i 12 participants dels diferents projectes, compartiran les seves experiències provant un vehicle elèctric, en un acte moderat per Rafael del Río. Posteriorment, el cap de projectes de cooperació territorial de la Regidoria de Desenvolupament Local, Eduard Jiménez, presentarà els resultats del projecte Riera de Caldes: Impuls al Vehicle Elèctric que inclou accions com l'ElectroCat, formació, orientació curriculars i el projecte 5.000 km Electric Experiences. A les 19 hores, tindrà lloc a l'aparcament de la Granja Soldevila un nou acte de cessió de vehicles elèctrics als participants en aquesta experiència que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua, que ha rebut 208 sol·licituds.