Vés al contingut (premeu Retorn)

Santa Perpètua commemora durant el mes de març el Dia Internacional de les Dones

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 15:15
El divendres 13 de març a partir de les 20 hores el Centre Cívic El Vapor acollirà la lectura del manifest

La Regidoria d'Igualtat Home Dona de l'Ajuntament de Santa Perpètua commemorarà durant el mes de març el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. El primer acte del programa d'activitats és la segona edició de la Milla per la Igualtat que es desenvolupa el diumenge 1 de març al passeig de la Florida.

La programació continuarà l'11 de març amb la xerrada la lluita pels drets i els moviments de les dones a càrrec de Dones de Torreguitart, associació de dones de Sabadell, referent dels moviment socials i de barri, que des de fa 25 anys lluiten pels drets de les dones , especialment contra la violència de gènere. La xerrada es desenvoluparà a partir de les 18 hores a la seu de la Regidoria d'Igualtat (Plaça Can Folguera, baixos, s/n ).

El divendres 13 de març a partir de les 20 hores el Centre Cívic El Vapor acollirà la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones i posteriorment, tindrà lloc, l'espectacle còmic, gastronòmic i musical Dorita Mayalde, Cuinera, amb Beatriu Insa. En clau d'humor "culinari", Dorita reflexiona sobre els enigmes i les injustícies quotidianes de la vida en parella. Cuinarà en viu un pastís que al final de la funció el públic present podrà degustar.

Les entrades per l'espectacle es podran recollir a la Regidoria d'Igualtat, Centre Cívic el Vapor i Serveis Socials. Per aconseguir una s'haurà d'aportar un litre de llet que es destinarà als infants del Servei d'Acció Sòcio-Educativa de la Regidoria de Serveis Socials.

El 20 de marc l'escola Sagrada Familia acull l'activitat Acció teatral, És Igual..? amb Cúrcuma Teatre, on plantejaran escenes actuals per fer reflexionar sobre la igualtat d'oportunitats i l'equitat de gènere.

La regidoria ha programat el diumenge 22 de març l'activitat Barcelona en femení. Passejades guiades pel barri gòtic des de Portal de l'Àngel fins a la Boqueria, Les inscripcions es poden formalitzar a la regidoria, que informarà del punt de trobada i de l'hora. A l'activitat només s'haurà d'abonar el preu del transport públic.

Per últim, s'ha programat el curs gratuït introducció al teatre social que començarà el 20 de març al centre cívic El Vapor.