Vés al contingut (premeu Retorn)

Més de 500 persones participen a la Tercera Milla per la Igualtat

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:52

Més de cinc-centes persones van participar a la tercera edició de la Milla per la Igualtat organitzada per les regidories d'Esports, Joventut i Igualtat i pel Club d'Atletisme Som-hi!. La cursa es va desenvolupar diumenge 4 de març en el marc de la Festa Major d'Hivern i coincidint amb els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.

Segons va explicar la regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, la competició passa a un segon terme i, "malgrat que encara no s'arriba al 50% de dones-homes en la participació a la Milla" l'activitat té molt bona rebuda i esdevé una festa a nivell municipal. Gómez destacava també la Milla com una activitat consolidada al calendari d'activitats de Santa Perpètua. Alguns dels trets característics de la cursa, segons va explicar, són que "l'esport ja no és només una cosa d'homes" i que l'activitat esdevé una festa.

Els guanyadors de la III Milla per la Igualtat van ser, en la categoria femenina, Marianela Lamota, Cristina Pérez i Alexandra Font i en la masculina Isaac Piñero, Rubén Aguilar i Abel Ortega.

Els guanyadors de la cursa en la categoria pre-benjamí femení van ser Maria Figuera, Dluwadamilol Bamicole i Tiblet Ràfols; en masculí Rubén Torrente, Ayman Fathi i Joel López; en la categoria benjamí masculí els guanyadors van ser Efrén Escribano, Ayoub Zouhri i Marie Drammeh i femení Estela Pineda, Marina Martínez i Yara Marchante.

En alevins masculins els guanyadors van ser Pablo Colao, Nour Mechoucha i Álvaro Martínez i en femení Marina Ortiz, Marina Marcuello i Lucía Gil. En la categoria d'Infantil masculí els guanyadors van ser Alejandro Garcia, Ian Gil i Mohamed Akchych i en femení Ghita Bahim, Ainhoa Roldán i Gisela Padilla. En cadet masculí els guanyadors van ser Ayoub Aid, David Marín i Roger Pérez mentre que en femení van ser Sara Roca, Carla Ventura i Núria Viader. En Juvenil masculí Mohamed Bouining, Xavier Fresnedoso i Youssef Ait van guanyar la seva cursa mentre que en femení van ser Claudia Pedraza, Noor Belbeida i Miriam Delgado.