Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament condemna la darrera agressió de violència masclista

per Sergi Alonso darrera modificació 08/05/2017 14:49

L'Ajuntament de Santa Perpètua condemna fermament la darrera agressió de violència masclista que s'ha registrat al municipi i ha posat a l'abast de la família de la víctima els serveis disponibles de les regidories de Benestar Social i Atenció a les Persones i Igualtat.
Els fets es van registrar la matinada de dilluns 10 d'abril. L'agressor, detingut a l'espera de judici, va agredir la seva parella, de 37 anys. Després la va traslladar en un vehicle fins a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Perpètua i va confessar ser l'autor de l'agressió. La víctima va ser tractada pels Serveis d'Emergència Mèdica i ingressada en un centre hospitalari i la seva vida no corre perill.

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Santa Perpètua condemna una vegada més qualsevol agressió de violència masclista i continuarà treballant per eradicar aquesta xacra social a Santa Perpètua i arreu. L'Ajuntament demana a la ciutadania que mantingui una actitud activa per a identificar i eliminar els comportaments que puguin conduir a qualsevol tipus de violència. D'altra banda, l'Ajuntament continuarà prestant, en coordinació amb les altres administracions, els serveis necessaris de suport a les víctimes de la violència masclista.