Vés al contingut (premeu Retorn)

Es constitueix el nou Consell Municipal per la Igualtat

per Comunicació darrera modificació 21/10/2015 14:51

L’Ajuntament de Santa Perpètua va constituir dilluns 19 d’octubre el Consell Municipal per la Igualtat. Aquest organisme està format per representants dels partits polítics amb representació al Consistori i d’entitats i deu persones a títol particular i és un espai per debatre i treballar les polítiques d’igualtat del municipi.

Aquest primer Consell del mandat va estar copresidit per l’alcaldessa, Isabel Garcia, i la regidora d’Igualtat, Sandra Gómez, que va explicar que s’ha canviat la denominació d’aquest organisme. “Fins ara s’anomenava Consell de dones, però pensem que el que realment necessitem és la igualtat, així que passa a anomenar-se Consell Municipal per la Igualtat per donar cabuda a tothom”, va detallar. Sandra Gómez va indicar que el Consell es reunirà dos cops a l’any, però “intentarem, si hi ha qualsevol tema destacat, trobar-nos més sovint”.

Aquest primer Consell es va centrar en la presentació dels representants, en una explicació de les seves funcions i també en la programació del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que es commemora el 25 de novembre, i de les activitats de coeducació que duu a terme la Regidoria als centres educatius.