Vés al contingut (premeu Retorn)

Zambon patrocina per onzè any l'Escola Municipal de Música i Dansa

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:00
L'empresa farmacèutica aporta 10.000 euros per al Cor Jove, la Banda Jove i la JOSPEM

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l'empresa Zambon van signar dijous 9 de juny la renovació del conveni de col·laboració mitjançant el qual la farmacèutica finança l'Orquestra Jove de Santa Perpètua i el Cor Jove i la Banda Jove de l'Escola Municipal de Música i Dansa amb un import de 10.000 euros. Aquest és l'onzè any de patrocini de l'empresa ubicada al polígon de Can Bernades Subirà.

A l'acte de signatura, que va tenir lloc per primera vegada a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD), van assistir la directora general de Zambon, Elena Zabala; l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; el regidor de Cultura, Marçal Solà; el director de l'EMMiD, Eliseu Ribes i la presidenta de la JOSPeM, Sílvia Contreras.

El director de l'EMMiD va presentar alguns dels projectes més actuals del centre com la iniciativa d'una orquestra de pares i mares que s'ha desenvolupat aquest curs actual i mitjançant el qual els familiars dels alumnes de sensibilització han rebut classes de música per tal d'acompanyar els seus fills en una audició conjunta. Ribes també va presentar als patrocinadors el projecte Corda't, que es desenvolupa a l'Escola Bernat de Mogoda i va destacar la voluntat del centre de portar la música arreu del municipi.

La directora general de Zambon, Elena Zabala, va destacar la feina de l'Escola de Música i va lloar la tasca de democratització de les arts musicals i de dansa. Zabala també va reiterar el seu compromís amb l'Ajuntament de Santa Perpètua a través de la renovació d'aquest conveni de col·laboració.

Per la seva part, la presidenta de la JOSPeM, Silvia Contreras, va agrair el finançament que reben, que possibilita poder tirar endavant el projecte d'orquestra amateur a Santa Perpètua. Aquesta formació ha celebrat recentment els seus deu anys.

L'alcaldessa de Santa Perpètua també va agrair al confiança de Zambon al llarg d'aquests anys mentre que el regidor de Cultura, Marçal Solà va destacar la bona relació entre Ajuntament i empresa.

El director de l'Escola de Música i Dansa va aprofitar la signatura del conveni per ensenyar les instal·lacions als representants de Zambon.