Vés al contingut (premeu Retorn)

Zambon finançarà amb 10.000 euros els projectes d'inclusió social de l'Escola de Música i Dansa

per Ana Ruiz darrera modificació 04/07/2017 10:35

L'empresa farmacèutica Zambon, ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà de Santa Perpètua, finançarà amb deu mil euros els projectes d'inclusió social i de foment de la igualtat d'oportunitats de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. L'Ajuntament i l'empresa han renovat el conveni de col·laboració per dotzè any consecutiu.

Aquest any els projectes a finançar han canviat i se centren en el recentment incorporat Eye Harp (música per a persones amb dificultats motrius) i la musicoteràpia. El conveni també inclou el projecte Corda't. Durant els darrers anys la JOSPeM, la banda i el Cor Joves havien estat els beneficiats.

L'Escola de Música i Dansa i l'empresa Zambon van signar un conveni de col·laboració aquest divendres 30 de juny a l'Ajuntament de Santa Perpètua. A l'acte van assistir l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor de Cultura, Marçal Solà, el director de l'Escola de Música i Dansa, Eliseu Ribes i la directora general de Zambon, Elena Zabala.

Zabala ha destacat els valors que transmet l'Escola Municipal de Música i Dansa i ha lloat el programa dirigit a les persones amb diversitats funcionals. La directora de Zambon ha indicat que continuaran treballant de la mà de l'escola de Música. 

Els primers objectius dels convenis entre Zambon i l'Escola de Música ja estan assolits i ara des del centre educatiu s'ha proposat canviar els programes de destí del conveni i seran els d'igualtat d'oportunitats, segons explica el director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, que ha afegit que aquest conveni durant 12 anys suposa un suport molt important per a l'escola.