Vés al contingut (premeu Retorn)

Una quarantena de paradetes participen aquest dissabte a la Fira de Nadal, que s'instal·larà a la plaça de la Vila i la Rambla

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 12:56
L'activitat tindrà lloc de 10 a 19 hores a la Rambla i la plaça de la Vila i comptarà amb diferents activitats i actuacions complementàries

L’Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà aquest dissabte 3 de desembre una nova edició de la Fira de Nadal. La plaça de la Vila i la Rambla seran els escenaris d’aquest esdeveniment, que obrirà les seves portes entre les 10 i les 19 hores. Més d’una quarantena de comerços i entitats del municipi s’hi instal·laran durant la jornada per vendre diferents productes relacionats amb les festes nadalenques. L’activitat està organitzada per les regidories de Promoció Local, Comerç i Relacions Ciutadanes. Per a les entitats, la Fira esdevé un escenari perfecte per a la venda de productes fets a mà i altres objectes de Nadal que serveixen per al finançament de moltes de les seves activitats i per donar-se a conèixer, segons ha explicat la regidora de Promoció Local i de Comerç, Olga Valenzuela.

Durant el dia, es programaran tallers i activitats per als menuts com ara un story time, Santa’s Elves, a les 12.30 hores, amb la col·laboració del centre Kids&Us, o un taller de decoració de pinyes per a l’arbre de Nadal, adreçat a infants de totes les edats. L’Escola Municipal de Música i Dansa també hi serà present un any més a la fira i programarà les actuacions del Combo d’adults del centre, a les 18 hores, i un espectacle de dansa, sobre les 18.30 hores. Com és tradicional, també es donarà el tret de sortida a l’encesa de l’enllumenat de Nadal. Una quarantena de punts i equipaments del municipi disposaran de llums de Nadal que estaran encesos en horari de 17.45 a 23 hores, encara que s’ampliarà una hora més als dies festius destacats.

L'activitat dóna el tret de sortida a la programació de les festes nadalenques d'aquest any, que compta amb una trentena d'activitats organitzades per l'Ajuntament i les entitats del municipi.