Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Escola Municipal de Música i Dansa celebra la setmana de concerts

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 12:59

L'Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) de Santa Perpètua comença aquest dilluns 19 de desembre la seva programació especial de concerts per a les festes de Nadal. Un concert de corda sola aquesta tarda donarà el tret de sortida a les diferents actuacions programades. Serà a l'auditori a les 18.30 hores. 

Demà dimarts, l’Orquestra 2 i l’alumnat de corda actuaran a les 19 hores a l’Espai 1 i a les 21 hores el concert anirà a càrrec dels Bandarres, al mateix espai. També demà dimarts a les 15 hores a l'Espai 1 tindrà lloc el concert del projecte Corda't que protagonitza alumnat de l'Escola Bernat de Mogoda.

Els alumnes que s’han iniciat fa poc en la pràctica d’instruments actuaran el dimecres 21 de desembre amb l’actuació anomenada pel centre El Nadal participatiu. Són els Orquéstrix i els Bandàstics que mostraran el seu aprenentatge a partir de les 19.30 hores a l’Espai 1.

Els concerts de l’EMMiD finalitzaran amb el Concert de Nadal dels cors a la capella del Col·legi Sagrada Família el dia 22 de desembre a partir de les 19.30 hores. L’espectacle comptarà amb els sis cors infantils de l'escola, el Cor Jove, el Zimmerman Cafè i Música 4.