Vés al contingut (premeu Retorn)

L'alumnat del projecte Corda’t ofereix un concert amb la JOSPeM

per Comunicació darrera modificació 17/12/2015 11:45

La Jove Orquestra de Santa Perpètua (JOSPeM) va oferir una tarda especial a la cinquantena d’alumnes de l’Escola Bernat de Mogoda que participen en el projecte Corda’t, gestionat per l’Ajuntament i l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la implicació dels mestres de l’especialitat de música del centre de Primària i professorat de l’Escola de Música.

El dissabte 12 de desembre al Teatre del Centre, la JOSPeM i l’orquestra del Corda’t van oferir un concert conjunt per ensenyar familiars i amics tot el que han après en aquest primer trimestre del programa. El projecte no ha acabat encara i durarà tot el curs. Abans de l’audició, els músics de la JOSPeM van organitzar uns tallers per als escolars, que consistien en uns jocs musicals.

El director de l’Escola de Música i Dansa, Eliseu Ribes, es va mostrar molt satisfet amb el resultat del concert i va destacar que al Teatre del Centre va assistir un públic ben divers seguint la línia del projecte que "garanteix la inclusió social i la democràcia de la música i la pràctica artística”. Ribes també ha emplaçat a assistir al concert de final de curs d'aquesta segona edició del programa Corda't.

El Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha editat un audiovisual que pretén explicar els motius d'aquest projecte i l'impacte que té entre l'alumnat, que es va poder veure durant el concert.