Vés al contingut (premeu Retorn)

La Programació Estable a les Escoles ofereix un total de 132 activitats als centres educatius per a aquest curs

per Comunicació darrera modificació 09/05/2017 14:23
Els gegants i diables de Santa Perpètua i Camí a l’escola són dues de les novetats d'enguany

La Regidoria d’Educació ofereix aquest curs 2015-2016 un total de 132 activitats als centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable a les Escoles. D’aquestes, 40 són noves. D’entre les novetats, la Regidoria ha destacat dues propostes de Cultura: Els gegants i diables de Santa Perpètua i Camí a l’escola. Aquesta segona és un documental que dóna a conèixer als infants que no totes les realitats són iguals i que, per tant, l’oportunitat i l’esforç per aconseguir l’escolarització no són els mateixos per a tots els nens i les nenes del món.

Per la seva part, l’Escola Municipal de Música i Dansa proposa dues activitats noves, el Ballmanetes per a les escoles bressol i 2.0 per als mestres especialistes de música dels centres educatius. La Biblioteca també fa la seva aportació amb activitats des d’escola bressol fins a Batxillerat. La Regidoria de Medi Ambient, sempre molt activa a la Programació Estable, presenta com a novetat Bèsties i bestioles de la bassa per als alumnes de cicle inicial, Visita a la deixalleria per a 5è de Primària, La tortuga exploradora per als infants d’escola bressol i cicle infantil, el taller Reciclem els residus per als alumnes de cicle inicial i, Aire, atmosfera i canvi climàtic, entre d’altres.

La Regidoria de Convivència i Ciutadania presenta Stop als rumors i prejudicis per als alumnes de Batxillerat i la d’Igualtat Dona-Home ofereix Teatre-Fòrum: Toca de peus a terra! adreçat als alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Enguany, Desenvolupament Local ofereix un taller d’orientació per a la formació i el treball, mentre que Joventut ofereix Teatre social: Sense pressió. Salut Pública, Cooperació, Solidaritat i Relacions Ciutadanes també tenen la seva presència a la programació amb activitats com A mi no em passarà, Gaudir sense riscos, Les primeres vegades, M’agrado, Joc de taula i simulació per entendre el món, Som cívics, Fem xarxa i Viatjant en tren des de la Granja, entre d’altres.

Finalment, Educació ofereix als escolars d’Infantil i Primària unes maletes educatives: Dan Dan Dansa i La caixa dels pirates. L'alumnat de Secundària i Batxillerat pot fer ús d’una altra maleta educativa: La cruïlla de les civilitzacions.

Totes les activitats es poden consultar al web de la Programació.