Vés al contingut (premeu Retorn)

La JOSPEM celebra deu anys amb un concert al Teatre del Centre

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:04

La Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (JOSPeM) celebra aquest divendres 15 de gener el seu desè aniversari amb un concert que tindrà lloc a partir de les 21 hores al Teatre del Centre Parroquial. Antics membres de la formació participaran en el concert d’aniversari que porta per títol Da Capo sensa fine. L’entrada serà gratuïta i es podrà recollir mitja hora abans de l’inici del concert, a les 20.30 h, quan s’obrirà la taquilla, perquè l’aforament és limitat.

La formació, en un comunicat, ha manifestat que “ens fa especial il·lusió haver omplert de música tots aquests anys i, per això, farem un recordatori dels repertoris que hem fet des que vam començar” i ha afegit que “no ho podrem tocar tot, però sí les més representatives de cada any”. La JOSPEM també ha indicat “estem segurs que ens ho passarem molt bé, tant nosaltres com el públic que no quedarà indiferent” i ha animat a la ciutadania a gaudir un cop més de la música.

La Jove Orquestra de Santa Perpètua es va presentar oficialment l’any 2006 amb un concert al Castell de Mogoda. Un any abans, el director de l’Escola Municipal de Música de Santa Perpètua de Mogoda va reunir un grup d’alumnes i exalumnes per proposar-los crear una orquestra amateur amb la idea que els estudiants i antics estudiants de l’Escola poguessin compaginar els seus estudis i treballs amb la música, ja que molts d’ells l’havien hagut de deixar aparcada. Un total de disset joves d’edats entre els 18 i els 25 anys van formar aquesta primera orquestra.

Des del 2008, la Jove Orquestra ha esdevingut associació per tal de poder promoure la música a les diferents localitats catalanes, participant activament en la programació cultural i social del municipi de Santa Perpètua de Mogoda tot col·laborant amb les diferents associacions i entitats musicals d’aquest municipi. També són objectius de la JOSPeM apropar la música al públic no asidu a la cultura musical i motivar la pràctica de la música amateur.

La JOSPeM està patrocinada des de la seva creació per l’empresa farmacèutica Zambon, amb seu al polígon industrial Can Bernades–Subirà.