Vés al contingut (premeu Retorn)

La cantata Rudari aplega 340 alumnes al Pavelló d'Esports

per Comunicació darrera modificació 08/05/2015 14:47
L'Escola Municipal de Música i Dansa organitza aquesta activitat que s'emmarca dins de la Programació Estable a les Escoles

Un total de 340 alumnes de tercer i quart curs de Primària de les escoles Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, la Florida, Santa Perpètua, Santiga, Tabor i Col·legi Sagrada Família participaran a la Cantata Rudari, que organitza la Regidoria de Cultura a través de l’Escola Municipal de Música i Dansa. L’espectacle compta amb la participació de 55 músics, dirigits per Laure Vicedo, i 25 ballarins de l’Escola de Música, a més de la col·laboració d’una quinzena de membres del Grup de Gegants, Ball de Gitanes i Diables. L’acte tindrà lloc dissabte 9 de maig al Pavelló d’Esports i forma part de la Programació estable a les escoles. S’han programat dues sessions, la primera, a les 17.30 hores i la segona, a les 19 h. Ambdues estan adreçades a familiars dels escolars de Primària i de l’Escola de Música.

El director de l’Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, ha explicat que porten treballant la cantata des del mes de setembre conjuntament amb els especialistes de música de tots els centres d’ensenyament de Santa Perpètua. La cantata tracta el tema de la immigració. L’argument comença quan un nen romanès i els seus pares arriben a Catalunya i un cop entra a l’escola coneix diferents cultures com la sud-americana, l’africana, l’asiàtica i la catalana. Els alumnes interpretaran sis cançons, entre elles l’himne de les cultures, i una instrumental. La música original és de Ramon Escalé i la narració de Carles Patiño. A més, els arranjaments han anat a càrrec de Narcís Vidal i a l’atrezzo han participat Agustín Gómez i Ramona Alemany.