Vés al contingut (premeu Retorn)

La Banda i el Cor Jove de l'EMMiD participen al Festival de Joves Músics Europeus

per Comunicació darrera modificació 04/05/2016 12:36
Conjuntament amb l'escola alemanya de Hünstetten, oferiran un concert aquest dimecres a l'Escola Bernat de Mogoda

Un total de 59 alumnes i 7 professors de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua participaran del 5 al 9 de maig al Festival de Joves Músics Europeus que tindrà lloc a Sant Sebastià. L’EMMiD hi prendrà part amb la banda de l’escola, Bandarres i amb el Cor Jove. Ambdues formacions tindran una participació diferent al festival i compartiran experiència amb altres centres. D’aquesta manera, la banda de l’EMMiD compartirà escenari amb la de l’escola alemanya de Hünstetten, amb la qual ja ha fet intercanvis amb anterioritat, amb una formació conjunta sota el nom de Banda XXL. Actuaran els dies 6 i 7 de maig a Calahorra i Arnedo, respectivament. Per la seva part, el Cor Jove actuarà amb el cor i l’orquestra de Sant Boi els dies 6 i 7 de maig a Burlata i Eguesibar, respectivament.

A Santa Perpètua, es podrà escoltar la Banda XXL aquest dimecres 4 de maig en un concert que tindrà lloc al gimnàs de l’Escola Bernat de Mogoda a les 19 hores.

El director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, ha agraït a l'Escola Bernat de Mogoda que els hagi facilitat poder assajar i preparar el festival al seu centre i per aquest motiu avui es faran dues audicions per al seu alumnat i a les 19 hores el concert obert a la ciutadania.