Vés al contingut (premeu Retorn)

El perpetuenc Joel Bueno posa dret el públic del Liceu amb la seva actuació amb l'Eye Harp

per Comunicació darrera modificació 13/02/2019 09:13

El perpetuenc i alumne de l'Escola Municipal de les Arts (EMA), Joel Bueno de dotze anys d'edat, va actuar anit al Gran Teatre del Liceu en el marc de la gala La Nit més IN organitzada pel Grupo Sifu, Centro especial de empleo socialment responsable.

Joel Bueno va interpretar amb l'instrument Eye Harp, que toca amb la mirada, el tema de Police 'Every Breath you take' acompanyat per professorat de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de l'Hospitalet. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; els regidors de Cultura, Marçal Solà; Benestar Social, Ana Bajo i Educació, Antonio Egea, i el director de l'EMA, Eliseu Ribes, van assistir al concert convidats per la família Bueno Donat.

La Nit Més IN (integració, inclusió, interpretació) tenia com a objectiu donar visibilitat i posar en valor les capacitats de les persones amb discapacitats a través de l'art. L'Eye Harp ja va sonar al mes de desembre al Teatre del Centre de Santa Perpètua en el marc del concert de l'EMA Ciutat d'Acer. Joel Bueno va ser també l'intèrpret de diverses peces nadalanques.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha indicat que la gala "va ser molt emocionant i es va poder veure la feina de molts artistes que, pel motiu que sigui, tenen alguna limitació en el seu dia a dia sense que això els impedeixi tirar endavant amb el seu art". L'actuació del perpetuenc, segons explica Solà, va aconseguir posar en peu tot el Liceu.

Durant l'acte, el Grupo Sifo va fer un reconeixement a Joel Bueno i Zacharias Vamvakousis, creador de l'Eye Harp.