Vés al contingut (premeu Retorn)

Un centenar d'infants assoleixen el repte de llegir deu llibres en el marc dels Biblioaventurers

per Comunicació darrera modificació 24/04/2018 11:51

Un centenar d'infants va recollir ahir seu premi per haver assolit el repte de llegir deu llibres o més en el marc de l'activitat Biblioaventurers. Es tracta de l'activitat de foment de l'hàbit lector que organitza cada curs la Biblioteca Josep Jardí. La festa dels Biblioaventurers es va celebrar aquest dilluns 23 d'abril en el marc de la Diada de Sant Jordi i va comptar amb un espectacle musical del grup Ail'as. La Biblioteca Municipal va premiar els àvids lectors que han aconseguit llegir més d'un miler de títols amb un petit obsequi.

Aquest any a més es va voler captivar els pares i mares dels 150 inscrits a l'activitat amb un repte anomenat Biblioaventurers + . Ahir es va fer el sorteig del regal entre els adults que havien fet el vuit tipus de lectura diferents que es demanaven. 

Germán Jiménez, dinamitzador dels Biblioaventurers, es va mostrar ahir molt content perquè 100 dels 150 inscrits a l'octubre han assolit el repte i va comentar que tot i baixar la xifra de possibles inscrits, s'ha aconseguit superar la quantitat de lectures, amb més d'un miler de títols, i això els indica que s'ha fet una bona dinàmica i s'ha mogut el fons de lectura infantil. Sobre els Biblioaventurers +, Germán Jiménez va explicar que l'objectiu era treure els adults de la zona de confort i fer que descobrissin altres títols que a vegades queden arraconats.