Vés al contingut (premeu Retorn)

Nova sessió de contes coeducatius per combatre el sexisme i el racisme

per Comunicació darrera modificació 17/05/2018 10:26
L'activitat tindrà lloc el 22 de maig a la Biblioteca

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Perpètua amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Josep Jardí organitza una nova sessió de contacontes coeducatius. 'Gogaritxi i els seus vindicontes' és el títol de l’activitat que s’ha programat el 22 de maig a partir de les 18 hores a la Biblioteca. Per assistir a l’activitat cal inscripció prèvia. La sessió, que narra contes i relats per reivindicar la vida, la diferència i en contra de la violència, té una durada d’uns 45 minuts i està destinada a infants d’entre 5 i 12 anys.

La Regidoria d’Igualtat explica que aquest contecontes coeducatiu pretén proporcionar un espai per a la creativitat i la construcció de la personalitat. En aquest sentit manifesta que “volem contribuir a una socialització allunyada d’estereotips de gènere que no condicionin el paper de cada persona a la societat”. 

L'espectacle anirà a càrrec de Gogara, tallers de gènere i sexualitat, que explica que Gogaritxi és un personatge femení fictici que de forma creativa i participativa pretén delectar i conscienciar als més petits per mitjà de la lectura i/o interpretació d’una gran varietat de relats i contes. Gogaritxi ve d’un planeta anomenat Jupiturno i porta amb ella els seus Vindicontes per combatre el sexisme i el racisme, per reivindicar una vida on les violències contra les nenes i dones deixi de ser alguna cosa quotidiana, i on cada qui pugui expressar-se lliure i autènticament.

Foto: Gogara, tallers de gènere i sexualitat