Vés al contingut (premeu Retorn)

L'OMIC celebra la Setmana del Consum del 12 al 18 de març

per Comunicació darrera modificació 14/03/2018 10:55

La Regidoria de Consum ha informat que ha decidit cancel·lar la primera de les activitats de la Setmana del Consum, la Gimcana del Consum, per manca d'inscripcions. El taller estava programat per aquest dimecres 14 de març a la tarda a la Biblioteca Josep Jardí.

Les properes activitats en el marc de la Setmana seran l'OMIC Itinerant, demà dijous quan el servei s'instal·larà al Centre Cívic Can Folguera, de 9.30 a 12 hores, i  un consultori obert sobre consum, divendres 16 de març a les 10.30 hores a la Granja Soldevila.

Editada el 14 de març a les 10.45 h

 

L’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) celebra una nova edició de la Setmana del Consum que tindrà lloc del 12 al 18 de març. El servei, d’informació al consumidor, ha dissenyat un programa amb diverses activitats adreçades a tots els públics. Per segon any consecutiu se celebrarà la Gimcana del consum, programada pel 14 de març per a infants a partir de set anys i les seves famílies. Les places a l’activitat són obertes i les inscripcions es poden formalitzar a http://bit.ly/GimcanaConsum. El taller se celebrarà a la Biblioteca Josep Jardí i té per objectiu educar els infants en el consum responsable i en el coneixement dels seus drets des de ben petits. La regidora de Consum, Carmen Aguirre, explica que aquesta activitat forma part també de la Programació Estable a les escoles i permet els nens i les nenes d’apartir de set anys conèixer com actuar davant de situacions reals de compra com ara adquisició d’un producte en mal estat o d’una devolució, entre d’altres.

L’OMIC també ha programat un consultori obert sobre consum el 16 de març a les 10.30 hores a la Granja Soldevila. Els participants podran portar factures o qualsevol documentació per comentar incidències i solvatar dubtes. En el marc de la setmana del consum també hi ha una nova sessió de l’OMIC itinerant, al Centre Cívic Can Folguera. Fa dos anys que es va iniciar aquest servei que consisteix a traslladar l’oficina un cop al mes als diferents espais del municipi per apropar la resolució de consultes al ciutadà. L’OMIC itinerant serà de les 9.30 a les 12 hores.

Durant tota la setmana es faran recomanacions sobre consum a Ràdio Santa Perpètua. Per a la regidora de Consum, Carmen Aguirre, l’OMIC és un servei molt demandat per la ciutadania i durant una setmana a l’any se centra en conscienciar la població dels drets dels consumidors.