Vés al contingut (premeu Retorn)

La Regidoria d’Igualtat programa un cicle de contes coeducatius a la Biblioteca

per Comunicació darrera modificació 18/01/2018 12:12
Obertes les inscripcions per a les sessions, que tindran lloc els dies 23 de gener, 20 de març i 22 de maig

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert les inscripcions per participar a les sessions del nou cicle de contacontes coeducatiu i LGTBI, que organitza amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Josep Jardí.

‘Gogaritxi i els seus vindicontes’ és el títol de l'activitat que s'ha programat els dies 23 de gener, 20 de març i 22 de maig, adreçades a infants a partir de cinc anys i fins a sisè de Primària. Les sessiones tenen una durada aproximada de 45 minuts i començaran a les sis de la tarda.

La Regidoria d'Igualtat ha explicat que aquest contecontes coeducatiu pretén proporcionar un espai per a la creativitat i la construcció de la personalitat. En aquest sentit, ha manifestat que "volem contribuir a una socialització allunyada d'estereotips de gènere que no condicionin el paper de cada persona a la societat".

L'activitat consisteix en una breu presentació performàtica de Gogaritxi, seguida de la narració de contes per reivindicar la vida i relats contra les violències amb petites dinàmiques participatives. El conte finalitza amb una cançó joc original ballant tots els participants.