Vés al contingut (premeu Retorn)

La Central de Reis torna a Santa Perpètua els dies 2, 3 i 4 de gener amb un major recorregut

per Comunicació darrera modificació 05/01/2017 08:59
S’instal·larà a l’Escola de Música i a una part de la Biblioteca entre les 18.30 i les 21.30 hores

Coincidint amb els dies previs a la Nit de Reis, l’Escola Municipal de Música i Dansa es torna a transformar en La Central de Reis, les oficines i el magatzem de joguines dels Reis d’Orient. L’activitat tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de 18.30 a 21.30 hores. La Central de Reis va ser la novetat de la programació de l’any passat i va registrar un èxit d’assistència. Va rebre 5.500 visitants, entre ells 2.200 infants, la majoria, gairebé 2.000 veïns, de Santa Perpètua i uns 200 de fora del municipi.

La Regidoria de Cultura ha decidit aquesta edició ampliar el recorregut de La Central de Reis que abastarà també una part de l’edifici de la Biblioteca Josep Jardí. Durant el passeig, els infants podran lliurar novament les seves cartes als operaris de La Central que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals dels infants, des de la recollida de les cartes, classificació, enviament, lectura fins a la preparació de les joguines i embalatge perquè tots els regals estiguin a punt per a la Nit de Reis. A la plaça de l’Era hi haurà disponibles cartes per si hi ha algun infant despistat que encara no l’hagi escrit o se l’hagi deixat a casa. La Central de Reis compta amb la col·laboració d’Onducart que ha fet la donació de les caixes d’emmagatzematge i de les entitats Arts Humanes, Grup de Teatre Tàndem, Crew Dance i Studio Dance que donen suport com a voluntaris. Durant els tres dies de l’activitat els finestrals de la façana de l’Escola Municipal de Música i Dansa s’il·luminaran en colors per deixar entreveure els milers de regals del magatzem reial.

La Biblioteca, tancada fins al 8 de gener

Amb motiu de la instal·lació de la Central de Reis, la Biblioteca Municipal Josep Jardí estarà tancada al públic entre aquest divendres 30 de desembre i el diumenge 8 de gener.