Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca organitza el taller Fem una mòmia!

per Comunicació darrera modificació 21/02/2017 13:34

La Biblioteca Municipal Josep Jardí, en el marc de la programació La màquina del temps, organitza aquest dimarts 21 de febrer el taller Fem una mòmia! L’activitat, adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys, començarà a les 17.30 hores i comptarà amb la participació d'una trentena d'infants. Els participants coneixeran alguns dels misteris que envolten les mòmies egípcies així com el procés de momificació, el món de la mort i les creences dels antics egipcis. La biblioteca presentarà als participants els documents que tenen a la seva disposició per ampliar els seus coneixements sobre aquesta temàtica.

Aquesta serà la segona sessió d'aquesta activitat de La màquina del temps. La primera va ser el 31 de gener i va anar sobre la pintura rupestre. Des de la Biblioteca s'ha mostrat molt satisfets perquè van omplir totes les places i una trentena d’infants de diferents edats van experimentar amb pintures i pinzells tal com es feia en aquesta època prehistòrica.

Per a aquestes activitats, és necessària inscripció prèvia que es fa a través del correu electrònic que reben els usuaris de la Biblioteca que tenen activada l'opció de rebre informació sobre els tallers de l'equipament. Els propers tallers de La màquina del temps versaran sobre els guerrers de Xian i els cavallers medievals.