Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca organitza aquest dissabte el Mercat del Llibre

per Comunicació darrera modificació 18/03/2016 09:50
L'activitat tindrà lloc al passeig de la Florida, entre les 10.30 i les 13.30 hores

El passeig de la Florida serà l’escenari d’una nova edició del Mercat del Llibre, que organitza la Biblioteca Municipal Josep Jardí aquest dissabte 19 de març entre les 10.30 i les 13.30 hores. Una vintena de persones s'han inscrit en aquesta activitat.

La Biblioteac ha destacat que l'objectiu del Mercatl del Llibre és “de donar-li una segona vida als llibres usats que molts tenim a casa i que ja hem llegit. Els que estimem els llibres sabem de la impossibilitat de llençar-los a la paperera, oi?” i afegeix que “ofereix la possibilitat de donar una altra oportunitat tant al llibre com al nou lector i de passada sentir que en treiem un rendiment, malgrat no ser el factor més important”

Al Mercat del Llibre, només es podrà vendre i intercanviar els següents materials: llibres, revistes, CD, vinils, DVD, CD_ROM, jocs d’ordinador i jocs de consola. El preu de venda de cada article serà de 3 euros màxim. Els participants també podran intercanviar material que sigui del seu interès a proposta d’altres paradistes o de les persones que visitin el certamen. La voluntat de la Biblioteca Municipal és consolidar el Mercat del Llibre i que es converteixi en una activitat referent, que creixi en nombre de participants i que sigui útil per a la ciutadania.