Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca ofereix una activitat sobre literatura clàssica i cinema en la programació estable

per Ana Ruiz darrera modificació 09/01/2018 10:33

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ofereix des d’aquest curs una nova activitat en el marc de la Programació Estable a les escoles. Es tracta de Els clàssics: de l’Odissea al Senyor dels Anells. El taller, al qual es poden apuntar els centres escolars, està adreçat a alumnat des de tercer de Primària fins a Secundària.

La directora de la Biblioteca Míriam Gásquez ha destacat que aquesta activitat "ens ha de permetre apropar-nos als clàssics de la literatura universal i reconèixer la seva influència en la literatura i el cinema". L’activitat vol descobrir la literatura clàssica universal en les seves variants als participants a través de diferents obres, gèneres i establint relacions amb obres posteriors i el món audivisual. 

Aquest curs l'equipament ha incorporat moltes novetats a la programació estable. Hi ha nou noves propostes de les 14 que té programades. El ventall d’activitats és ampli i toca diferents temàtiques relacionades amb els llibres, els estudis i el coneixement de la biblioteca. Anem a llegir al parc o Els còmics: d’Astèrix a Bola de Drac, són algunes de les propostes.