Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca Municipal inicia els club de lectura en anglès i jove

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:41

La Biblioteca Municipal Josep Jardí inicia aquest dilluns 5 d'octubre el Club de Lectura en anglès. Aquesta activitat s'estrena com a novetat en la programació d'enguany i tindrà lloc cada segon dilluns de mes. Laura Patricio serà la dinamitzadora d'aquest espai, que està destinat a aquelles persones que vulguin practicar l’anglès escrit i oral i que tinguin un nivell intermedi (tercer de l’Escola Oficial d’Idiomes). La Biblioteca ha explicat que moltes persones s’adrecen a l'equipament per conèixer com poden aprendre o reforçar el seu aprenentatge de l’anglès i que s’ha pensat que un club de lectura podria ser una bona eina.

D'altra banda, la Biblioteca també posa en marxa aquest dimecres 7 d'octubre el Club Jove de lectura, un espai en el qual els joves d’entre 16 i 25 anys comentaran lectures diverses i faran activitats paral·leles. La iniciativa ha sorgit d’un grup de joves d’aquesta franja d’edat que es queixava als responsables de la Biblioteca Municipal perquè no hi havia res destinats a ells, segons han explicat des del propi servei. El Club Jove de lectura es posarà en marxa amb la lectura del còmic V de Vendetta. Germán Jiménez i Núria Masdeu seran els dinamitzadors del club, tot i que ja han avançat que buscaran col·laboradors puntuals per a cada lectura. Des de la Biblioteca, s'ha assenyalat que “són joves amb moltes inquietuds que llegeixen en qualsevol format i tot tipus de gènere” i han afegit es buscaran lectures diverses: còmic, terror, intriga, novel·la contemporània, biografia. “Aquest club abraça la franja d’edat de les generacions perdudes de les biblioteques. No se sap perquè els usuaris vénen de petits fins als 16 anys i tampoc sabem perquè retornen cap als 25 anys i és molt important que s’hagi donat aquesta complicitat amb els treballadors de la Biblioteca per no perdre’ls”, ha destacat el centre. Les sessions seran cada primer dimecres de mes a les set de la tarda

Aquest mes d'octubre, també es posarà en marxa el més tradicional Club de lectura, conduït des del curs passat pel crític literari José Luis Ibáñez que ha tingut molt bona acceptació i ha guanyat participants, segons apunten des de la Biblioteca. Tots els clubs de lectura tenen obertes les inscripcions, que són gratuïtes. La primera sessió tindrà lloc aquest dijous 8 d'octubre.