Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca inicia l'Escola de mares i pares amb una xerrada sobre tècniques d'estudi

per Comunicació darrera modificació 19/09/2018 13:15

La Biblioteca Josep Jardí inicia aques dimecres 19 de setembre l'Escola de pares i mares que organitza l'equipament amb la primera activitat que consistirà en una xerrada sobre 'Tècniques d'estudi', que anirà a càrrec del coach i psicòleg David Garcia. La sessió tindrà lloc a les sis de la tarda i oferirà als pares i mares idees per promoure la concentració dels estudiants i com fer servir les emocions perquè millorin els resultats, la motivació i l'autoestima, segons ha explicat la directora del centre, Míriam Gásquez.

La segona activitat en el marc d'aquesta programació del mes de setembre serà el Taller Gènius, que anirà a càrrec de Lídia Quiñones, treballadora de la Biblioteca, i mostrarà com cercar documents al catàleg en línia de la Xarxa de biblioteques i l'espai infantil Genius. Aquest taller tindrà lloc el 24 de setembre, a les 18 hores.

L'Escola de mares i pares de la Biblioteca s'adreça a les famílies i té per objectiu dotar-les d'eines per ajudar als fills i filles a estudiar.