Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca inicia el cicle Labclub amb l’activitat Bojos per la química

per Comunicació darrera modificació 15/02/2018 11:30

La Biblioteca Josep Jardí inicia aquest divendres 16 de febrer el cicle Labclub amb l'activitat Bojos per la química. Un biòleg i una bioinformàtica doctorats i amb experiència en recerca internacional estan darrera d'aquest projecte, que oferirà quatre sessions a l'equipament perpetuenc, una al mes, entre el febrer i el maig.

En aquesta primera activitat, que tindrà lloc a les 17.30 hores, “explorarem els experiments de química de tota la vida jugant amb dilucions, densitats, canvis d’estat i de color, reaccions…i potser alguna explosió”, segons han explicat des de Labclub. Els participants, a més, es podran familiaritzar amb les unitats de mesura i aprendran a fer servir els estris de laboratori.

El Labclub està adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys i per participar cal inscripció prèvia a la Biblioteca Josep Jardí. La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que l’any passat van tenir molt d’èxit els tallers que es van programar sobre arqueologia i que les famílies demanaven que es tornés a fer alguna activitat per a aquesta franja d’edat. De fet, per a aquesta primera sessió, s'han omplert les 25 places disponibles.

Les properes sessions del cicle estan previstes per al 16 de març (El magnetisme, una força quasi màgica), el 27 d’abril (De quin color és la llum?) i el 18 de maig (Squishy circuits).