Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca ha obert les inscripcions per participar al Mercat del Llibre

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 10:45
L'activitat tindrà lloc el 19 de març al passeig de la Florida

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha obert aquesta setmana les inscripcions per participar a una nova edició del Mercat del Llibre, que tindrà lloc el 19 de març durant el matí al passeig de la Florida. Les persones interessades han de registrar la seva instància d’inscripció, adjuntant fotocòpia del DNI, fins al 15 de març, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). També es podrà presentar instància telemàtica a través d'aquest web municipal.

El Mercat del Llibre tindrà lloc el 19 de març de 10.30 a 13.30 hores al passeig de la Florida. La Biblioteca Josep Jardí ha publicat les bases on es recull que la participació queda oberta a totes les persones, majors de 18 anys (i a partir de 16 anys amb l’autorització d’un adult). També a totes les entitats, associacions i escoles que estiguin interessades. Al Mercat del llibre només es podrà vendre i intercanviar els següents materials: llibres, revistes, CD, vinils, DVD, CD_ROM, jocs d’ordinador i jocs de consola. El preu de venda de cada article serà de 3 euros màxim.

Els participants al Mercat també podran intercanviar material que sigui del seu interès a proposta d’altres paradistes o de les persones que visitin el certamen.