Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca estrena La màquina del temps amb un taller de pintura rupestre

per Comunicació darrera modificació 31/01/2017 15:29

La Biblioteca Municipal Josep Jardí inicia aquest dimarts 31 de gener una nova activitat mensual adreçada a infants de 6 a 12 anys. Amb el títol de 'La màquina del temps' s'oferiran cinc tallers diferents per apropar els nens i nenes a diferents temàtiques, relacionades amb la història per apropar el material bibliogràfic de l'equipament als infants i engrescar a que demanin en préstec alguns documents com ara llibres de coneixement.

El primer taller de La màquina del temps tindrà lloc avui i serà sobre pintura rupestre, a partir de les 17.30 hores. Per a aquestes activitats, és necessària inscripció prèvia que es fa a través del correu electrònic que reben els usuaris de la Biblioteca que tenen activada l'opció de rebre informació sobre els tallers de l'equipament. Els propers tallers de La màquina del temps versaran sobre l'antic Egipte, els guerrers de Xian i els cavallers medievals.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, comenta que s'ha volgut ampliar l'oferta d'activitats infantils per apropar els nens a diferents temàtiques i aprofitar per destacar els materials de que disposa l'equipament sobre aquests temes. Així mateix ha explicat que la creació que facin se la podran endur a casa i que en el taller d'avui es tracta de conèixer com pintaven a la prehistòria.

La següent activitat de La màquina del temps s'ha programat per al 21 de febrer i anirà sobre l'antic Egipte. El taller consistirà a reproduir un ritual de momificació.
La Biblioteca envia la informació del taller amb l'enllaç al formulari d'inscripció a través del correu electrònic. Per això, és molt important ser usuaris amb carnet i tenir activada l'opció de rebre informació, segons ha informat la directora del centre.