Vés al contingut (premeu Retorn)

La Biblioteca acull una exposició bibliogràfica sobre salut mental fins al 14 d'octubre

per Ana Ruiz darrera modificació 05/10/2017 11:13

La Biblioteca Josep Jardí organitza del 2 al 14 d’octubre una exposició bibliogràfica sobre la salut mental coincidint amb la commemoració el 10 d’octubre del Dia Mundial de la Salut Mental. Entre els documents que es poden consultar i emportar-se en préstec trobareu llibres sobre dol i suïcidi, dol migratori, bipolaritat, trastorns de la conducta alimentària, depressió o discapacitats mentals entre d'altres. Podeu accedir a la bibliografia elaborada per la Biblioteca aquí.

L’OMS (Organització Mundial de la Salut) va establir aquest dia amb l’objectiu de sensibilitzar al públic sobre els problemes de salut mental i amb el propòsit de canviar la nostra forma de veure a les persones que pateixen malalties mentals. L’OMS informa que la depressió és un trastorn mental freqüent i que es calcula que afecta més de 300 milions de persones al món.

L’exposició bibliogràfica s’u­­bicarà a la primera planta de la Biblioteca i es podrà visitar durant la primera quinzena d’octubre en l’horari de l’equipament cultural.