Vés al contingut (premeu Retorn)

Joventut obre fins al 13 de juny les aules d'estudi a la Biblioteca

per Comunicació darrera modificació 28/05/2018 14:41

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posa aquest dilluns 28 de maig a disposició dels estudiants que estan preparant exàmens aules d’estudi a la Biblioteca Josep Jardí. L’activitat restarà oberta fins el 13 de juny.

L’horari de l’aula d’estudi és de dilluns a divendres de 20.15 a 23 hores i els caps de setmana queda establert de 15 a 23 hores, els dissabtes; i els diumenges: de 10 a 14 i de 15 a 23 hores. L’objectiu és oferir un espai adequat d’estudi on preparar els exàmens fora de l’horari de la Biblioteca.

Tècniques d’estudi

D'altra banda, la Biblioteca Josep Jardí ha programat per a aquest dimarts 29 de maig a les 18.30 h una xerrada sobre Tècniques d’estudi per a joves i adults. La conferència anirà a càrrec del coach i psicòleg David García. L’objectiu és oferir als estudiants de selectivitat i opositors unes pautes per saber com organitzar el temari i planificar els estudis de manera efectiva. Al mateix temps s’explicaran formes per gestionar l’ansietat que pot generar aquestes situacions.