Vés al contingut (premeu Retorn)

Els tallers 'Treu suc a la biblioteca' donen a conèixer les eines i serveis que ofereix l'equipament

per Comunicació darrera modificació 03/05/2018 11:06

Amb l’objectiu que la ciutadania conegui totes les eines i serveis que ofereix la Biblioteca Josep Jardí, l’equipament ha organitzat un cicle de tallers sota el títol ‘Treu suc a la biblioteca’. El primer tindrà lloc el proper dilluns 7 de maig a les 18.30 h i se centrarà en el catàleg Aladí i l’espai personal. Servirà per aprendre a fer cerques eficaces al catàleg en línia de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona i conèixer com gestionar l’espai personal de l’usuari. El segon taller d’aquest cicle està previst per al 21 de maig es dedicarà a la biblioteca virtual i explicarà com accedir a prestatge virtual, l’accés a diferents bases de dades i els fons especialitzats de les biblioteques. Aquests tallers són d’entrada lliure fins a completar l’aforament.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha manifestat que es tracta d'explicar les diverses eines que ofereix l'equipament perquè els usuaris esdevinguin autònoms i ha detallat que molts d’aquests recursos són desconeguts i per aquest motiu s’ha decidit organitzar aquests tallers.

El cicle és obert a tothom, tot i que la formació dedicada a la biblioteca virtual està especialment recomanada als estudiants perquè se'ls posarà en coneixement com accedir a bases de dades a les quals les biblioteques de la província estan subscrites. També poden ser interessants per als pares i mares que volen ajudar als seus fills en els estudis, segons ha indicat Míriam Gásquez.

D'aquí a final d'any es duran a terme aquestes sessions de Treu suc a la biblioteca per conèixer totes les eines que ofereix l'equipament. La directora ha manifestat que la idea és mantenir aquesta formació com una programació estable perquè el màxim d'usuaris puguin accedir. Les persones interessades només s'han de personar a l'Espai 2 el dia de la formació. L'aforament permet uns 50 assistents.