Vés al contingut (premeu Retorn)

Comencen les inscripcions per participar al Mercat del Llibre

per Comunicació darrera modificació 10/05/2017 13:13
La Biblioteca Municipal Josep Jardí organitzarà el 14 de març una nova edició que estrena ubicació al passeig de la Florida

La Biblioteca Municipal Josep Jardí organitzarà el 14 de març una nova edició del Mercat del Llibre. L'activitat estrena ubicació, el passeig de la Florida, en el tram comprès entre les rotondes de la font i de l'escultura homenatge a Miró. El mercat es desenvoluparà entre les 10.30 i les 13.30 hores. El període d'inscripcions per participar al Mercat del Llibre s'obre el 16 de febrer. La Biblioteca ha publicat les bases on es recull que la participació queda oberta a totes les persones, majors de 18 anys (i a partir de 16 anys amb l’autorització d’un adult), que vulguin participar. També a totes les entitats, associacions i escoles que estiguin interessades. Al Mercat només es podrà vendre i intercanviar els següents materials: llibres, revistes, CDs, vinils, DVDs, CD_ROMs, jocs d’ordinador i jocs de consola. El preu de venda de cada article serà de 3 euros màxim. Els participants també podran intercanviar material que sigui del seu interès a proposta d’altres paradistes o de les persones que visitin el Mercat. La biblioteca instal·larà un estand per a donar a conèixer el seu servei i fer préstec de les últimes novetats rebudes.

Totes les persones interessades en participar, hauran de registrar la seva instància d’inscripció, adjuntant fotocòpia del DNI. El registre es podrà realitzar del 16 de febrer al 6 de març de 2015 de dilluns a divendres, de 9 a 14h a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), o bé els dimecres de 16 a 20h a la Granja Soldevila. També es podrà presentar instància via internet, per e-Tram.