Vés al contingut (premeu Retorn)

Més de 400 persones ja s'han preinscrit a la nova Escola Municipal de les Arts

per Comunicació darrera modificació 15/06/2018 11:08

Més de 400 persones ja s’han preinscrit a la nova Escola Municipal de les Arts, EMA. L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda manté obert fins a aquest divendres 1 de juny el període de preinscripció per a les activitats d’aquest nou projecte cultural i educatiu.

Les inscripcions es podran realitzar de manera digital a través d’aquest web municipal i presencialment a La Granja, espai cultural i a qualsevol centre cívic de la Xarxa municipal. Les matrícules de l'EMA tindran lloc entre els dies 18 i 29 de juny a La Granja.

El director de l'Escola Municipal de Música i Dansa i membre de l’equip tècnic de treball de l’EMA, Eliseu Ribes, ha animat les persones interessades a trucar i informar-se ja que es tracta d'un projecte nou i es poden tenir dubtes. Ribes ha detallat que s’admetran formularis fora de termini, però ha assenyalat que tindran prioritat les sol·licituds lliurades fins a l’1 de juny.

L’EMA engloba diferents propostes que ja existeixen al municipi: l’Espai de les Arts, algunes de les activitats artístiques de la Xarxa de Centres Cívics i l’Escola Municipal de Música i Dansa amb l’objectiu de crear un veritable centre d’activitat artística. L’Escola inclourà a la seva oferta educativa formació sobre arts escèniques: música, teatre, dansa i circ i formació en visuals i audiovisuals: cinema, disseny, fotografia, videojocs, plàstiques, conservació i restauració.

L'Escola Municipal de les Arts es desenvoluparà a més d’una vintena d’espais de tot el municipi amb la voluntat de ser un reflex del carrer i per garantir la igualtat d’oportunitats.