Vés al contingut (premeu Retorn)

Unes 900 persones participaran aquest divendres 5 d'octubre al 79è Homenatge a la Gent Gran

per Comunicació darrera modificació 05/10/2018 10:15
Tindrà lloc a la Carpa instal·lada a l'aparcament de Garcia Nieto i tancarà la Setmana de la Gent Gran

Una gran carpa instal·lada per a l’ocasió a l’apar­cament de Garcia Nieto, acollirà l’edició 79 de l’Homenatge de la Gent Gran 2018 aquest divendres 5 d’octubre a partir de les 17 hores.

Per primer cop, l’acte, que tradicionalment formava part de la Festa Major, s’inclou a la programació de la Setmana de la Gent Gran que es desenvolupa entre l’1 i el 5 d’octubre. Unes 900 persones majors de 65 anys han recollit la seva invitació per a l’activitat, que retrà homenatge a la persona més gran del municipi que encara no ha rebut la menció.

Els assistents podran gaudir d’un servei de transport fins a l’esdeveniment des de les 16.30 hores a les parades a l'avinguda Quinze, a la plaça Central, al recinte de Mogoda, a la Rambla (pont Vell), a l'avinguda de Santiga (Bus Stop) i a l'avinguda de Girona (supermercat Supeco). Les tornades del bus estan previstes per a les 19.15, 20 i 21 hores.

Els actes commemoratius de la Setmana de la Gent Gran van començar l’1 d’octubre al Casal Cívic amb la lectura del manifest i els parlaments institucionals. Avui dijous 4 d’octubre les activitats de celebració de la Setmana de la Gent Gran es traslladen al Centre Cívic la Florida on el Club Edad de Oro organitzarà tarda de ball de 17 a 19 hores.

D'altra banda, unes 170 persones van participar ahir a una excursió de germanor a Comarruga. Els assistents van visitar el Museu de Pau Casals i van dinar plegats.