Vés al contingut (premeu Retorn)

Una trentena d'activitats conformen la programació de la Festa Major d'Hivern

per Comunicació darrera modificació 25/02/2015 14:12
La representació teatral Iaia!!!, aquest dissabte, al Centre Parroquial, a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla inaugura el programa

El dissabte 28 de febrer es posa en marxa la programació de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua de Mogoda que es perllongarà fins el 15 de març i que inclou una trentena d'activitats. El mercat de brocanters que es desenvolupa al passeig de la Florida, entre les 10 i les 14 hores i la representació teatral Iaia!!!, a les 22 hores, al Centre Parroquial, a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla inauguren el programa.

El diumenge 1 de març s'han programat la segona edició de la Milla per la Igualtat que es desenvoluparà durant tot el matí al passeig de la Florida en una activitat que organitzen les regidories de Joventut, Igualtat Dona-Home i Esports en col·laboració amb el Club d’Atletisme Som-hi (CAS Santa Perpètua). A les 11 hores es desenvoluparà una calçotada popular al parc Municipal. A les 11.30 hores, a la plaça de Francesc Macià, sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers. En el marc de la 24ª Mostra de Teatre de Tàndem, el grup Tratea Teatre de l’Espluga de Francolí representarà l'obra Maror, de Rodolf Sirera al Centre Parroquial a partir de les 18.30 hores.

Dijous 5 de març, a les 20 hores, s'inaugura l'exposició del XVIII Concurs Fotografia Festa Major Hivern a l'Espai 2, la Granja Espai Cultural. El certamen que organitza Afovisp ha comptat amb una participació de 108 imatges. La mostra estarà oberta fins el 6 d'abril.

Usuaris de la Biblioteca Municipal i de Teatre del Buit oferiran un espectacle commemoratiu del Centenari de la Xarxa de Biblioteques de la Mancomunitat de Catalunya. L'activitat tindrà lloc a l'Espai 2 de la Granja espai Cultural el 6 de març a partir de les 19 hores. Una hora més tard s'inaugurarà a l'Espai 1 l'exposició “Els mobles”, una col·lectiva d’artistes locals que es podrà visitar fins el 12 d’abril. Aquest dia també s'ha programat un correbars des del parc dels Països catalans i a partir de 1.30 hores a Cam Bernades un concert amb D’Callaos i Nostromo Beer Brothers.

El dissabte 7 de març, festivitat de Santa Perpètua, tindrà lloc una nova edició de FirArt des de les 11 fins les 19 hores a la plaça de la Vila. La Santa Moguda organitzarà d'11 a 18 hores al Parc Municipal tallers, actuacions, dinar i jocs.

L'auditori de la Granja Soldevila acollirà a partir de les 18 hores un concert de violí i piano a càrrec de Guillermo Carmona. Una hora més tard començarà la trobada de feres i cercavila de foc i a partir de les 21.30 hores la 24a Mostra de Teatre Amateur. Tàndem representarà l'obra En venda o lloguer al Teatre del Centre

El diumenge 8 de març continuarà el programa d'actes de Festa Major d'Hivern que presenta un canvi destacat respecte altres anys i és l'emplaçament ja que moltes activitats es desenvoluparan al Parc Central, que s'obrirà al públic aquell dia. Aquest és el cas de la Trobada de plaques de cava, la Trobada de puntaires o la Trobada de Gegants.

També s'han programat jocs tradicionals i exhibició de balls, un concert de la Banda 2 de l'Escola Municipal de Música i Dansa i un espectacle de circ que tancarà l'acte d'obertura al públic del Parc Central.

Del 6 al 9 de març es celebraran la Fira d’artesania al Passeig de la Florida i la Fira d’atraccions al Recinte Firal.

La programació finalitzarà el cap de setmana del 14 i 15 de març amb la Llotja de Vehicles Clàssics, el Mercat del llibre (dissabte) i l'espectacle infantil: La Via làctia de la companyia El Cau de l’Unicorn (diumenge)

La Festa Major d'Hivern compta amb la col·laboració de l'Ass. de col·leccionistes de SPM, Club Atletisme , Agrupació Sardanista, Tàndem, AFOVISP, la Santa Moguda, Grup Jove de Diables de SPM, Associació de puntaires , Bailamos, Daring Boots, Amics del Ball i Balls en línia de Can Folguera, Colla Jove de Geganters, Cineclub Cisco Mosenya, La Xarxa-SPM, Casal Popular, Escola Municipal de Música i Dansa, Fundació Humana, ass. Crew Dance Studio, ass. Arts Humanes i Dansa Escola de ball.