Vés al contingut (premeu Retorn)

Un total de 23 domicilis han estat beneficiats dels arranjaments d’accessibilitat

per Comunicació darrera modificació 02/05/2018 09:56
La majoria de les millores s’ha realitzat als banys

Durant els mesos de febrer i març la Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha desenvolupat el programa d’arranjaments de caràcter social que té per objectiu garantir les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes mitjançant la realització de reformes bàsiques i la instal·lació d’ajudes tècniques als habitatges de persones en situació de vulnerabilitat del nostre municipi.

Les obres s’han desenvolupat en 23 domicilis, “on s’ha millorat la qualitat de vida de les persones grans amb dificultats de mobilitat, suprimint barreres arquitectòniques per evitar caigudes i accidents domèstics, substituint banyeres per plats de dutxa i col·locant agafadors i cadires de bany antilliscants, etc.”, expliquen des de la Regidoria.

La majoria d’arranjaments han estat en cambres de bany però també s’han fet algunes intervencions en cuines i altres dependències del domicilis. El programa ha estat cofinançat per l’Ajuntament de Santa Perpètua i la Diputació de Barcelona i ha tingut una molt bona rebuda i valoració per part de les persones beneficiàries.

Des de la Regidoria recorden que la convocatòria del programa així com tota la informació relativa estan disponibles en aquest web municipal.